Faceți căutări pe acest blog

20 noiembrie 2012

Stapf-Vandut












 Un cardigan absolut superb semant " Stapf" realizat integral din lana si fabricat in Austria. Este de inspiratie austriac specific zonei cu un model surprinzator si foarte diferit de ce vedem zilnic. Se inchide in fata cu banuti arginti inscriptionati. Mai jos de talie prezinta un mic cordon care se poate strange. Pe margini cat si la guler prezinta insertii de fir auriu cu fir verde. In partea din fata cat si la spate avem brodatate mici flori la fel cu verde si auriu. Este foarte bine realizat si calitativ. Culoarea nu a iesit foarte bine in poze in ciuda eforturilor depuse ( culoarea reala poza cu nr. 10) Il puteti purta la orice este foarte gros si da un plus de culoare tinutei. Pentru mai multe informatii, detalii, articole si preturi vizitati site-ul lor: http://www.stapftextil.at/de_produkte.html. Absolut superb!!!!

Marime: Pe eticheta M( bust maxim 82 cm, distanta dintre umeri 40 cm, lungime maneci 65 cm, lungime 63 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% lana)
Brand: Stapf
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtat)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Phase Erght-Vandut








Un cardigan superb si foarte finut semnat" Phase Erght" si fabricat in Anglia. Este un cardigan gros care se inchide in fata cu nasturi mari si lati. In laterale prezinta doua buzunarese doar de design. Se aseaza foarte frumos si bine pe corp. Il puteti purta pe deasupra rochitelor, bluzelor de corp mai subtiri sau a camasutelor. Pentru mai multe informatii privind acest brand accesati acest site de unde l-am si achizitionat: http://www.phase-eight.co.uk/. Absolut superb!!!

Marime: Pe eticheta 16 Uk( dar este mai mic potrivit pentru un 10 uk si 12 uk , bust maxim 88 c, distanta dintre umeri 46 cm, lungime maneci 57 cm, lungime 53,5 cm, compozitie material conform etichetei atasate 88% bumbac, 12% polyamide).
Brand: Phase Erght
Conditie: Nou( fara etichete si nepurtat)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...