Faceți căutări pe acest blog

24 mai 2012

Max Mara-Vandut









O pereche de sandale minunate de vara de la "Max Mara" din piele naturala interior/exterior cu detalii metalice aurii. Bareta se prinde pe picior si este reglabila, la fel si cea dintre degete se poate regla in functie de lungimea dorita( mai are o gaura  facuta de mine in plus fata de cele facute de catre producator). Sunt  elegante, practice si numai bune de purtat o zi intreaga. Minunate!!!


Marime: Pe talpa 38( lungime talpa interioara 25 cm, se potrivesc si pentru un 37,5)
Brand: Max Mara
Conditie: Foarte buna(semne de purtare doar pe talpa, din pacate acestea sunt inevitabile)
Pret: 110 lei/Pret nou 60 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Miss Markelly-Vandut








O pereche absolut deosbita de papucei de vara din piele naturala confectionate in Grecia, bretelele sunt foarte finut realizate, detaliu care le fac deosebite si elegante sunt acele lantisoare aurii in numar de sase  cu mici pietricele albe in interior. Vin foarte frumos pe picior pot fi purtate la rochii maxi, fuste, pantaloni. Sunt usoare, practice pot fi purtate o zi intreaga. 


Marime: Pe talpa 39( lungime talpa interioara 26 cm)
Conditie: Noi( nepurtate si fara eticheta)
Pret: 55 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

George-Vandut








O bluza minunata  de la "George" cu bretele detaliile care o fac deosebita  este culoare si broderia minunata din zona bustului, paiete argintii si turcoaz si pietre mici albastre. Foarte frumos realizat, bretelele sunt reglabile, la spate are o parte elastica, este stilul baby doll. Minunata!!!

Marime: Pe eticheta 48( dar este un pic mai mica, bust maxim 110 cm ,lungime fara bretele 55 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Brand: George
Conditie: Impecabila( o singura purtare)
Pret: 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...