Faceți căutări pe acest blog

23 noiembrie 2012

Animal Print Scarf-Vandut




O esarfa sau fular superb cu print animal realizat din catifea. Este pe suport elastic. Foarte lung si gros. Absolut superb!!!

 Dimensiuni: Lungime 160 , latime 22 cm
 Conditie: Nou(fara etichete)
Pret: 30 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

George-Vandut











Un pluovar semnat de cei de la "George" superb culoare verde kaki cu insertii  de fir auriu si broderie sparta la maneci si la tiv. Gulerul este foarte amplu putand fi aranjat in diverse moduri. Foarte calitativ, placut la atingere si calduros. Merge purtat la orice. Se aseaza foarte bine pe corp. Absolut superb!!!

Marime: Pe eticheta XL( Se poate purta si de marimi mai mici fiind un pic supradimensionat, bust maxim 115 cm, lungime maneci 62, 5 cm, lungime 55,5 cm, compozitie material conform etichetei atasate 40% acryl, 38% nylon, 17% mohair, 5% fibre metalice)
Brand: George
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtat)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Mara-Vandut








O fusta superba din lana pentru iarna semnata "Mara" cu imprimeu petit catifea si paiete negre. Se inchide la spate cu fermoar, este captusita in totalitate. Modelul este unul deosebit, prezinta parti din catifea si flori in laterlale iar pe mijloc la fel catifea si in parti paiete negre. Se aseaza foarte frumo pe corp, merge purtata cu cizme dar si cu pantofi. O fusta, elaganta finuta care va va scoate cu siguranta din anonimat. Absolut superba!!!

Marime: Pe eticheta 42( dar este mai mica talie fixa maxim 84 cm, lungime 66 cm, compozitie material conform etichetei atasate 55% polyester,45% lana)
Brand: Mara
Conditie: Noua( fara etichete si nepurtata)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...