Faceți căutări pe acest blog

15 martie 2012

Schopp-Vandut










 
O pereche de pantofi vintage din piele naturala interior/exterior confectionati in Italia. Absolut deosebiti si unici datorita modelului coloristic din fata. Imbina culori de: verde, mov, rosu si albastru. Inca un aspect si detaliu foarte reusit este limba lor care are doua fete: una neagra care poate fi purtata in interior si una mov care se poate indoi in exterior si se poate purta asa(a se vede pozele). Se inchid cu siret, sunt foarte comozi si pot fi combinati la diverse tinute.Absolut deosebiti.

Marime: Pe talpa 40 1/2( se potrivesc si la 39 dar si la 40, lungime talpa interioara 25,5 cm,inaltime toc 3 cm)
Brand: Schopp
Conditie: Excelenta( urme de purtare doar pe talpa)
Pret: 90 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Linzner-Vandut







O jeacheta din jeans absolut deosebita datorita modelului pe care il are. Model ce combina culori ca: galben, rosu si verde. Modelul este prezent in zona bustului a manecutelor si in parte de jos a jachetei. Se inchide in fata cu nasturei metalici, dispunde de doua buzunare laterale functionale si de doua buzunare din zona bustului  care sunt doar de design. Se poate purta la jeans, deasupra unei rochite, sau pantaloni.. Este potrivita sezonului primavara, chiar si  pentru vara dar pentru un timp mai racoros si toamna. Foarte frumoasa.


Marime: Pe eticheta 40( bust maxim 108 cm, lungime maneca 59 cm, lungime 56 cm, compozitie material 97% bumbac, 3% lycra)
Conditie: Noua(nepurtata)
Pret:45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...