Faceți căutări pe acest blog

15 ianuarie 2014

Hermes Vintage(replica)-Vandut













Poseta de mana o replica deosebit de reusita a celebrelor  "Kelly bag" de la Hermes. Este confectionata integral din piele naturala groasa si de foarte buna calitate, culoarea reala bleumarin. Toate accesoriile metalice aurii la fel si lacatelul in perfecta stare cu doua cheite. Un singur compartiment mare la interior plus inca patru mai mici. Purtabila doar in mana. Picioruse de sustinere. Un vintage autentic de exceptie,  seamana perfect cu cea din prima poza de prezentare si chiar mai bine cu cea purtata de " Chiara Ferragni" de la " The blonde salad"  mai multe poze aici: http://www.theblondesalad.com/2012/01/my-look-for-men-fashion-week-milan.html. si aici http://www.truevintage.ro/component/virtuemart/detail/accesorii-vintage/genti-si-posete-vintage/4468-geanta-hermes.html?sef=hccp Superba!!!!

Dimensiuni: Lungime 29 cm, Inaltime fara bareta 22 cm
Conditie: Impecabila
Pret: 250 lei/Pret nou 130 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Cherry-Vandut








Fusta vintage pe fond negru cu picouri albe si cirese din 100% vascoza, captusita. Talie fixa se inchide pe lateral cu fermoar si nasture(exterior) accesorizata cu cordon propiu din doua culori verde si rosu iar capatele decorate cu margele. Superba!!!!

Marime: Pe eticheta 44( potrivita pentru 40/42, talie fixa 87 cm, lungime 64 cm, compozitie material 100% vascoza, captuseala 100% acetat)
Conditie: Excelenta
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Colier vintage anii 30 perlute si trandafir portelan-Vandut


Colier vintage anii 30 metal auriu, perlute albe si pandant cu trandafir din portelan. Superb!!

Dimensiuni: Lungime 42 cm
Conditie: Foarte buna( putin purtat)
Pret: 80 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...