Faceți căutări pe acest blog

6 septembrie 2016

Tuzzi( 60% acryl 15% lana 10% polyester 10% polyamid)-Vandut
















Minunat si mult mai reusit in realitate acest sacou semnat"Tuzzi" de o calitate exceptionala, realizat din acryl minus cateva procente de lana, polyester si polyamida cu o textura foarte bogata, plina in mod egal pufos si placut la purtat. Este gros, captusit la interior cu inchidere in fata trei nasturi masivi metalici( unul de rezerva). Manecile sunt usor despicate pe laterale. Pernite de sustinere a umerilor pe interior cu posibilitate de detasare.. Fondul verde salbatic cu insertii fine de fir metalic albastru....https://www.tuzzi.de/ Superb!!!!

Marime: M( bust maxim 100 cm, maneci 61 cm, lungime 62 cm, material  60% acryl, 15% lana ,10% polyester ,10% polyamid, 100% acetat captuseala)
Brand:Tuzzi
Conditie: Nou
Pret: 85 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Bottega( 100% acetat)-Vandut
















Mult mai frumoasa in plan real aceasta camasa negru intens semnata"Bottega" realizata din 100% acetat, material creponat usor lucios asemanator matasii cu inchidere in fata nasturi cristale albe transparente. Manecile pe spate sunt decorate cu nasturi tip scoica.Vine cambrata pe corp. O piesa versatila. http://www.bottegaveneta.com/us.Deosebita!!!

Dimensiuni: bust 90 cm, maneci 60 cm, lungime 70 cm, material 100% acetat
Brand:Bottega
Conditie: Noua
Pret: 85 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...