Faceți căutări pe acest blog

17 octombrie 2013

Dromedar-Vandut









Jeansi skiny semnati"Dromedar" din bumbac si procente mai mici de elastan si polyester. Se inchid in fata cu fermor si nasture metalic. Doua buznare in fata si doua pe spate toate functionale. Accesoriile metalice argintii antichizat cu propia curea din piele ecologica cu accesoriu metalic auriu masiv. Deosebit de placuti la purtat si calitativi. Mult mai frumosi in realitate.

Marime: Pe eticheta 32( talie 90/105 cm, lungime 107 cm, compozitie material 80% bumbac, 18% polyester, 2% elastan)
Brand: Dromedar
Conditie: Noi( fara eticheta si nepurtati)
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata inetegrala in cont bancar)

Levi's-Vandut






Pluovar delicat de la "Levi's" in culoare  vibranta de portocaliu din lana merinos si procent mai mic de polyamid. Extrem de frumos si de placut la purtat cu umeri usor cazuti. Se aseaza frumos pe corp decorat cu o mica broderie florala pe maneca stanga. Pentru detalii, preturi si articole accesati aici: http://us.levi.com/home/index.jsp. Superb!!!

Marime: Pe eticheta L( bsut 110 cm, umeri 50 cm, lungime maneci pornesc de mai jos 59 cm, lungime 61 cm, compozitie material 62% lana merinos, 38% polyamid)
Brand:Levi's
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtat)
Pret: 40 lei/Pret nou 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Grey-Vandut









Rochia delicata de sezon din bumbac si procent mai mic de elastan. Se inchide in fata cu nasturei mici  este accesorizata cu doua buzunare in zona bustului ambele functionale. Marginele manecilor se inchid cu nasturei. Deosebit de placuta la purtat, foarte finuta si usoara. Talia o puteti regla cu o curea sau centura. Culoarea reala gri. Mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta L( este potrivita mai mult pentru M, bust 90/100 cm, umeri 47 cm, lungime maneci 49 cm, lungime 111 cm, compozitie material 95% bumbac, 5% elastan)
Conditie: Noua( fara etichete si nepurtata)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Comely Carpel-Vandut











Geanta/poseta de mana sau de umar semnata" Comely Carpel" din material textil gros imprimat cu literele C asemantor ca model si stil cu cele ale casei"Fendi" si piele naturala in rest. Foarte incapatoare cu trei compartimente mari la interior unul se inchide cu fermoar iar restul de doua cu capse magnetice. Pe fund picioruse de sustinere. Un buzunaras pe spate cu inchidere fermoar. Toate accesoriile metalice argintii masive si semnate. Interior la fel semnat.Superba!!!

Dimensiuni: Lungime 33 cm, Inaltime fara barete 31,5 cm
Brand: Comely Carpel
Conditie: Impecabila( ca noua, doua purtari)
Pret: 65 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...