Faceți căutări pe acest blog

15 ianuarie 2013

Craze Horse A Lize Claiborne-Vandut











.
Un cardigan superb semnat de "Lize Claiborne" un brand american de excetie cu un imprimeu absolut superb cu o combinatie buna de material de la matase pana la bumbac si acryl. Se inchide in fata cu fermoar metalic, se poate purta atat incheiat cat si pe deasupra ca un cardigan. Atat in partea din fata cat si pe maneci intalnim aplicatii din material texil si piele naturala intoarsa in forma de flori si frunze. Este destul de gros, se aseaza bine pe corp, foarte reusit si calitativ. Pentru mai multe informatii accesati acest site: http://www.jcpenney.com/dotcomAbsolut superb!!!

Marime: Pe eticheta L( Bust maxim 116 cm, lungime maneci 67 cm, lungime 78 cm, compozitie material conform etichetei atasate 54% matase, 27% bumbac, 19% acryl)
Brand: Lize Claiborne
Conditie: Impecabil( o singura purtare)
Pret: 45 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata inetgrala in cont bancar)

Saint Tropez-Vandut











O bluzita superba semnata "Saint Tropez" cu manecutele scute, poate fi purtata si vara dar si acum peste o camasuta sau cu un saou pe deasupra. este foarte bine realizata si calitativa, un material foarte finu si placut la atingere. Se leaga la spate cu propiul cordon destul de lung trecut prin doua gaici laterale si se prinde un pic mai jos cu doi nasturei tot in laterale putand fi astfel reglat in functie de talie. Se poate  renunta la el si inclocui cu o curea. O recomand cu drag, e superba. Pentru mai multe informatii si detalii acesati site-ul: http://sainttropez.com/.

Marime: Pe eticheta L( Bust maxim 84 se mai intinde un pic, distanta umeri 45 cm, lungime maneci 12,5 cm, lungime 62 cm, compozitie material conform etichetei atasate 82% vascoza, 18% spandex)
Brand: Saint Tropez
Conditie: Noua( fara etichete si nepurtata)
Pret: 38 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...