Faceți căutări pe acest blog

7 noiembrie 2012

Eastex Heirloom Collection-Vandut












Un sacou de exceptie creat si realizat de un brand englezesc" Eastex" in editie limitata si fabricat in Anglia. Este un sacou superb, captusit in totalitate, se inchide in fata cu adevarate bijuterii( nasturi) din metal comun auriu si cu piatra mov. Prezinta doua buzunare laterale. Se aseza foarte frumos pe corp foarte elegant si deosebit.. Este un sacou de exceptie, bine realizat din lana in combinatie cu polyester. O culoare superba care deschide orice tinuta. Il recomand cu drag, este foarte calitativ. Pentru mai multe informatii privin acest brand accesati acest site de unde l-am si achizitionat, preturi destul de mari dar care merita: www.eastex.co.uk. Absolut superb!!!

Marime: Pe eticheta 42( bust maxim 110 cm, lungime maneci 59 cm, lungime 71 cm, compozitie mateial conform etichetei atasate  55% polyester, 45% lana
Brand: Eastex
Conditie: Nou(fara etichete, inca mai are plasticele de care a fost prinsa eticheta)
Pret: 55 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Friis Company-Vandut









O geanta superba semnata" Friis Company" un brand mai cunoscut afara realizata din piele ecologica destul de groasa cu material textil gen tapiterie superb pe fond auriu cu flori  iesite in relif. Este foarte incapatoare, o puteti purta pe umar sau in mana. Bareta este reglabila, cateva accesorii inscriptionate cu numele brandului in exterior si la interior. Cataramele auriu antichizat si una de design in fata. Se inchide cu fermoar, un singur compartiment mare la interior urmat de unul mai mic care se inchide cu fermoar. Este o geanta realizata foarte bine si zdravana, extrem de rezistenta. Pentru mai multe detalii, informatii si vizualizarii a produselor acestei brand accesati aici: http://www.shopfriiscompany.com/dk/da. o recomand cu drag, e absolut superba!!!!

Dimensiuni: Lungime 50 cm, inaltime 36 cm
Brand: Friis Company
Conditie: Noua(fara etichete)
Pret: 55 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Flowers-Vandut









O geanta foarte frumoasa pe fond bej  din material texil si piele ecologica(baretele)cu imprimeu floral. Se inchide cu capsa, foarte incapatoare o puteti folosi  si ca "shopping bag"  este usoara, o puteti plia si lua cu voi. Se poate purta pe umar sau in mana. Un singur compartiment mare la interior plus alte doua mai mici. Pe ficare parte are cate patru mici gaurel epentru a fi mutate baretele in functie de distanta dorita sau se pot inlocui cu alte. Superba!!!

Dimensiuni: Lungime 47 cm, Inaltime 28 cm
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...