Faceți căutări pe acest blog

4 iulie 2013

H&M-Vandut












Superba aceasta rochita de vara semnata"H&M" confectionata din material sintetic calitativ foarte finut si placut la atingere. Este o rochita usoara potrivita si pentru zi dar si pentru plaja. Se inchide lateral cu fermoar ascuns. Bustul este captusit pana in talie.Imprimeul este unul colorat si vesel rosu in combinatie cu portocaliu. Foarte lejera si racoroasa. O recomand cu drag, mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta M ( bust maxim 92 cm, umeri 47 cm, lungime fara bretele 100 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% polyester)
Brand: H&M
Conditie: Noua( fara etichete si nepurtata)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Silver-Vandut



Bratara retro masiva pe suport elastic din metal comun argintiu. Superba!!!

Conditie: Impecabila( o singura purtare)
Pret: 30 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

George-Vandut







O frumusete de rochita de la "George" pe fond roz cu buline albe mari si pe margini cu picouri. O rochita cu bretele usoara de vara confectionata integral din 100% bumbac.  Sub bust prezinta elastic la fel si la spate. O puteti purta ca bluza mai lunga sau ca rochita. Ideala de zi sau pentru plaja. Foarte finuta si draglasa. Pentru mai multe detalii, preturi si articole accesati aici: http://direct.asda.com/george. /clothing/10,default,sc.html. Superba!!!

Marime: Pe eticheta 22 Uk-50 Eur (dar se potriveste si pentu un 48-46( bust maxim 86-124 cm, lungime fara bretele 70 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Brand: George
Conditie: Noua( fara etichete si nepurtata)
Pret: 35 lei/Pret nou 20 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...