Faceți căutări pe acest blog

11 octombrie 2012

Ekseption-Vandut













O hainuta absolut superba semanata "Ekseption" un brand spaniol foarte renumit. Pentru mai multe detalii puteti vizita site-ul http://www.ekseption.es/zapatos_cuna unde se vand si branduri celebre. Este o haina din jeans destul de groasa, se lega in fata cu propiul cordon si se inchide cu nasturi mari inscriptionati. Doua buzunare laterale functionale. Este captusita cu bumbac imprimeu alb cu buline bleumarin. Partea de sub talie vine in stil peplum. Se aseaza fosrte frumos pe corp, material exceptional. O puteti purta paractic in orice combinatie dorita. O recomand cu drag. Minunata!!!

Marime: Pe eticheta L( bust maxim 98 cm,lungime maneci 66 cm, lungime 77 cm, compozitie material confom etichetei atasate 100% bumbac)
Brand: Ekseption
Conditie: Impecabila( o singura purtare)
Pret: 68 lei/Pret nou 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Jane Shilton-Vandut












O poseta superba semnata  de designerul "Jane Shilton"  in stil vintage fabricata in Anglia realizata integral din piele naturala. Accesoriile metalice aurii. Se inchide cu acea clapeta metalica foarte frumos realizata. Bareta este lunga permitand astfel purtarea ei pe umar sau crossover. Bareta se poate scoate si purta ca si plic. Initialele metalice aurii le gasim in exteriorul ei partea dreapta, cat si in interiorul posetei pe captuseala. Are o culoare extrem de placuta crem. Foarte incapatoare, detine doua compartimente mari la interior despartite de inca unul care se inchide cu fermoar. Este eleganta si finuta. Cadrul metalic auriu partea din fata este imbracata in piele, cea din spate este aurie si un pic mai ridicata decat cea din fata. E complexa. Puteti accesa acest site:http://www.janeshilton.co.uk/ladies-handbags/leather-handbags. Superba!!!!

Dimensiuni: Lungime 26 cm, Inaltime 19 cm
Brand: Jane Shilton
Conditie: Impecabila( maxim doua purtari )
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Sinta-Vandut














O superba geanta de dimensiuni mari din piele ecologica semilucioasa foarte calitativa asemantoare pielei. Este o geanta de mana foarte incapatoare dispune de doua mari compartimente la interior separate de unul mai mic care se inchide cu fermoar, pe langa acesta mai are inca 3 mai mici( doua mai micute unul pentru mobil) iar celalat mai mare care se inchide tot cu fermoar. Partea din fata este  cu print croco, iar partea care vine pe deasupra este simpla, ea se ridica si trece prin manere. Accesoriile metalice aurii. Pe spate este simpla cu un buzunar. Picioruse de sustinere. Este foarte practica si utila, perfecta pentru office. Absolut superba!!!!

Dimensiuni: Lungime 42 cm, Inaltime 31 cm
Conditie: Noua(fara etichete si nepurtata)
Pret: 65 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...