Faceți căutări pe acest blog

11 octombrie 2013

FennWrightManson-Vandut







 

O rochie de designer  ideala pentru acest sezon  semnata" FennWrightManson" brand exclusivist din Anglia este confectionata din polyamid in amestec cu lana si procent mai mic de alpaca. O rochita usoara deosebit de calitativa si placuta la purtat. Manecile sunt usor evazate cu mici slituri in laterale. Modelul din fata este foarte feminin avand acea impeltitura ceea ce o face deosebit de eleganta.Combinatia de culori discreta dar de  mare efect. Pentru a vedea si alte colectii accesati aici: http://www.fennwrightmanson.com/dresses. Superba!!!

Marime: Pe eticheta 18 Uk-46 Eur( dar bust 106 cm, umeri 51 cm, lungime maneci 66 cm, lungime 112 cm, compozitie material 58% polyamid, 25% lana, 17% alpaca)
Brand: FennWrightManson
Conditie: Noua( fara etichete si nepurtata)
Pret: 70 lei/Pret nou 50 lei( preturile pentru rochii a se vedea site-ul pornesc de la 150 de lire , transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Camaieu-Vandut

















Deosebit acest cardigan fara maneci semnat de"Camaieu" pe fond gri cu boderie sparta si propiul cordon in talie confectionat din  acryl si mohair. Extrem de calduros si placut la purtat, gulerul amplu se inchide in fata cu capse masive si intre capse cleme metalice si cate un mos si o baba. Se aseaza frumos pe corp vine pana la genunchi. Deosebit ca model si foarte pufos. Pentru detalii, preturi si articole accesati aici: http://www.camaieu.com/en/Home.aspx. Absolut superb!!!!

Marime: Pe eticheta M( bust 96 cm, umeri 49 cm, lungime 94 cm, compozitie material 77% acryl, 23% mohair)
Brand: Camaieu
Conditie: Nou(fara eticheta si nepurtat)
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Vero Moda-Vandut








Bluza mai lunga sau rochita cu manecutele scurte semnata"Vero Moda" pe fond crem cu insertiii discrete de fie auriu confectionata din ramie, si procente mai mici de lurex si bumbac. Gulerul in V si adanc, purtabila ca atare sau pe deasupra unei camasi vine foarte frumos dar  merge combinata si cu alte articole vestimentare. Deosebit de placuta la purtat. Pentru alte detalii, preturi si articole accesati aici: http://www.veromoda.com/. Mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta S( dar este un pic mai mare, bust 110 cm, umeri 48 cm, lungime maneci 27 cm, lungime 87,5 cm, compozitie material 52% ramie, 38% bumbac, 10% lurex)
Brand: Vero Moda
Conditie: Noua( fara etichete si nepurtata)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...