Faceți căutări pe acest blog

22 martie 2013

Anne Klein-Vandut















O pereche de pantofi superbi semnati"Anne Klein" confectionati din piele naturala interior/exterior cu print croco. Sunt foarte comozi si stabili, talpa este din cauciuc gros ceea ce ii face nezgomotosi in timpul mersului. Merg purtati  la orice fel de tinuta. Sunt foarte calitativi. Pentru alte detalii, preturi si articole accesati aici: http://www.anneklein.com/. Superbi!!!!!

Marime: Pe talpa 38 1/2( lungime talpa interioara 25,5 cm, se potrivesc si pentru un 38 picior un pic mai gros, inaltime toc 7,5 cm)
Brand: Anne Klein
Conditie: Impecabili( ca noi, o singura purtare)
Pret: 90 lei/Pret nou 70 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Minus-Vandut














O fusta spectaculoasa ca relizare semnata"Minus" de inspiratie scandinava, materialul este unul asemantor brocartului cu model floral si insertii de fir auriu discret pe toata suprafata. Este captusita cu satin si deSpicata in mai multe parti late de jur-imprejur. Captusela se termina la poale cu broderie lata. Talia este fixa si se inchide pe lateral astnga cu fermoar. Foarte calitativa si deosebita.Pentru alte detalii, preturi accesati aici: http://www.minus.dk/. Absolut superba!!!!

Marime: Pe eticheta 38( talia fixa maxim 80 cm, lungime 67,5 cm, compozitie amterial conform etichetei atasate 90% bumbac, 10% lurex, iar captuseala polyester satin)
Brand: Minus
Conditie: Nou( fara etichete)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...