Faceți căutări pe acest blog

11 mai 2015

Rainbow Collection(100% bumbac)-Vandut




  







O rochie smart/casual femnina  cu volumetrii pe fond negru intens semnata "Rainbow" realizata din bumbac plin  cu gulerul la rotund in cascada dublat pe interior cu talie lejera un pic cambrata pe solduri cu doua buzunare functionale in laterale cu inchidere capse metalice argintii,  umeri cazuti si manecile fluture.  Bata lata la poale.Foarte frumosa si purtareata atat in sezonul cald cat perioadele mai racoroase. O rochita sport usor de purtat si accesorizat.http://www.rainbowshops.com/. Mult mai frumoasa in realitate.

Marime: M/L/XL( bust liber, maneci 30 cm, talie liber, solduri liber, lungime 97 cm, material 100% bumbac)
Brand: Rainbow
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Tod'S( 100% piele intoarsa si piele naturala)-Vandut













 


O frumoasa si reusita pereche de papuci semnati "Tod's" autentici cu platforma bicolora in nuante de crem si negru semnati atat la interior cat si pe talpa realizati din piele intoarsa nabuc bretelele late pe fond crem cu interiorul negru din piele naturala. Sunt foarte comozi si lejeri si imbraca piciorul foarte frumos. Versatiil merg purtati practic la orice si pot fi combinati in varii tinute: fuste, jeans, pantaloni si rochii. http://store.tods.com/Tods/EU_EN/categories/Shop-Woman/Spring-Summer/Shoes/All/c/109-TodsSuperbi!!!!

Marime: Pe talpa 38( se potrivesc si pentru 38.5/39 in functie de latimea piciorului, lungime talpa interioara 26 cm, inaltime platforma 4 cm)
Brand: Tod's
Conditie: Impecabili( ca noi, o singura utilizare)
Pret: 140 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...