Faceți căutări pe acest blog

19 noiembrie 2013

Elegance-Vandut

















Cardigan superb semnat"Elegance" Paris" confectionat din vascoza si procent mai mic de polyamid cu print floral de exceptie pe fond roz fane si o parte fucsia cu broderie aurie si aplicatii din paite doar pe partea stanga. Se inchide in fata cu nasturei perla. Spatele este  roz cu print floral la fel ca si cel din partea dreapta. Deosebit de elegant.Deschide orice tinuta atunci cand este purtat. Pentru detalii, preturi si articole aici: http://www.elegance-paris.ro/.

Marime: Pe eticheta 40( bust 86/90 cm, umeri 47 cm, lungime maneci 62,5 cm, lungime 63 cm, compozitie material 65% vascoza, 35% polyamid)
Brand: Elegance Paris
Conditie: Excelenta
Pret: 55 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Mango-Vandut









Cardigan petrecut subtire semnat de cei de la "Mango" din bumbac si procent mai mic de vascoza. Se inchide cu snur pe interior si in exterior intr-o parte, iar capetele sunt decorate cu margele transparente albe. Culoare reala alb cu taieturi in lateral. Deosebit de intersant. Pentru detalii, preturi si articole accesati aici: http://shop.mango.com/home.faces?state=she_066_IN. Mult mai frumos in realitate.

Marime: Pe eticheta XL( Se potriveste mai mult pentru un M si L, umeri 48 cm, lungime maneci 53 cm, lungime 74,5 cm, compozitie material 64% bumbac, 36% vascoza)
Brand: Mango
Conditie: Excelenta( ca nou, o singura purtare)
Pret: 40 lei/Pret nou 20 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Lotos-Vandut








Fusta midi groasa tricotata mecanic foarte fin semnata"Lotos" confectionata din lana merinos si polyacryl. Este captusita, talie pe elastic cu slit la spate. Potrivita pentru sezonul toamna/iarna. Nu este fixa vine un pic larguta. Deosebit de placuta si calitativa. Culoare gri. Mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta 44( talie pe elastic 80/110 cm, lungime 72 cm, compozitie material 50% lana merinos, 50% polyacryl, captuseala 100% polyamid
Brand: Lotus
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...