Faceți căutări pe acest blog

8 septembrie 2012

Mango-Vandut







O pereche de pantofi semnati" Mango" din piele intoarsa de  culore roz somon cu model decupat in fata si cu fundita decorativa. Foarte usori si deosebiti. Ii puteti combina cu pantaloni, rochite, fuste. Au o culoare placuta de vara. Minunati!!!!

Marime: Pe talpa 38( lungime talapa interioara 25 cm)
Brand: Mango
Conditie: Impecabili( doua purtari)
Pret: 70 lei(transport gartuit pentru plata integrala in cont bancar)

Alba Moda-Vandut








Un sacou sau hainuta de toamna semnata "Alba Moda" brand exclusivist nemtesc foarte renumit datorita pieselor de rezistenta pe care le creeaza. Foarte frumos realizata, gulerul stil tunica, se inchide in fata cu capse emetalice argintii, manecile au si ele cate trei randuri decapse care se pot deschide. Este perfecta de pus pe deasupra la o rochita sau in alte combinatii. Doua buzunare laterale functionale . Foarte frumos realizata, material foarte calitativ si rezistent. Vine cambrata pe corp.  Pentru mai multe informatii puteti accesa acest site: http://www.albamoda.de/Absolut superba!!!!

Marime:Pe eticheta M( bust maxim 98 cm, lungime maneci 61 cm, lungime totala 55 cm, compozitie material conform etichetei atasate 98% bumbac, 2% elastan)
Brand: Alba Moda
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 55 lei/Pret nou 25 lei( transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Repeat-Vandut








O bluza sau tunica semnata"Repeat" foarte frumos si  finuta cu broderie in zona bustului. Manecile prezinta elastic la baza, are doua buzunare functionale in laterale. Faorte frumos se aseaza pe corp, o puteti purta la colanti sau jeans skiny sau ca atare. Superba!!!

Marime: Pe eticheta M( bust maxim 100 cm, lungime maneci 43 cm, lungime totala 84 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% vascoza.
Brand: Repeat
Conditie: Noua(nepurtata)
Pret: 45 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...