Faceți căutări pe acest blog

20 noiembrie 2013

Betty Barclay-Vandut







Camasa fina semnata"Betty Barclay" din bumbac si procent mai mic de polyester. O camasa usora se inchide pana susucu nasturei( unul de rezerva), gulerul tunica, un buzunar functional decorat cu doi nasturei. Lejera putand fi combinata usor cu alte articole vestimentare. Imprimeul alb cu dungi in nuanta de albastru deschis. Pentru detalii, preturi si articole aici:http://www.bettybarclay.com/company/uk/bettybarclay-en/company/. Mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta 42( bust 110 cm, umeri 50 cm, lungime maneci 62.5 cm, lungime 69,5 cm, compozitie material 80% bumbac, 20% polyester)
Brand: Betty Barclay
Conditie: Excelenta
Pret: 35 lei/Pret nou 17 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Mallani Collection-Vandut

 




Fusta tricotata pentru sezonul toamna/iarna semnata" Mallani" confectionata din lana si polyacryl fabricata in Germania. Talie pe elastic vine usor cambrata pe corp. Este captusita cu 100% polyamid. Imprimeu animal print. Deosebit de frumoasa si placuta la purtat. Superba!!!

Marime: Pe eticheta 46( talie pe elastic 84/116 cm, lungime 69,5 cm, compozitie material 50% lana, 50% polyacryl, captuseala 100% polyamid)
Brand: Mallani
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 45 lei/Pret nou 22 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...