Faceți căutări pe acest blog

6 mai 2014

Pierre Cardin-Vandut







Foarte chic si elegant topul din imagini semnat de casa "Pierre Cardin"produs autentic confectionat din polyamida si procent mai mic de elastan este foarte finut si placut la atingere. Fondul este negru intens cu marginile cusute cu fir auriu. In partea stanga sus este brodat  tot cu fir auriu numele creatorului. Este un top lejer de vara fara maneci, usor de combinat si purtat.http://www.pierrecardin.com/ Cu mult mai frumos in realitate.

Marime: Pe eticheta 46/48( dar poate fi purtat si de marimi mai mici) bust 100/120 cm( intins la maxim) lungime 58.5 cm, compozitie material 90% polyamida, 10% elastan)
Brand: Pierre Cardin
Conditie: Nou( nepurtat)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Promod-Vandut









Dragut foc si de mare efect acest tricou semnat de cei de la "Promod" confectionat din bumbac si procent mai mic de elastan. Fondul este  bej deschis cu gulerul la rotund si decorat cu model realizat din tul si decorat cu broderie  florala. Mesajul este scris cu litere negru intens pe interior si mai putin pe exterior astfel se creeaza impresia ca mesajul este mai gros pe exterior. Deosebit de calitativ si foarte interesant. http://www.promod.eu/. Superb!!!!

Marime:S/ M( bust 84/95 cm( intins) maneci 13 cm, lungime 63 cm, compozitie material 95% bumbac, 5% elastan)
Brand: Promod
Conditie: Nou( fara etichete)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...