Faceți căutări pe acest blog

10 iunie 2012

Cache&Cache-Vandut







Un bolerou foarte finut realizat de catre cei de la "Cache& Cache" un brand francez renumit. Foarte potrivit pentru zilele racoroase de vara de pus deasupra unei rochite , a unei bluze, sau unui top. Are o culoare placuta, culoarea untului. Manecutele sunt lungi, un material foarte placut la atingere.


Marime: S( lungime manecute 59 cm, lungime spate 30 cm , compozitie material conform etichetei atasate 75% acryl, 25% poliamid)
Brand: Cache& Cache
Stare: Nou( fara eticheta)
Pret: 30 lei/Pret nou 20 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Dots-Vandut






O camasa foarte finuta pe fond portocaliu cu buline albe. Manecile sunt scurte, se inchide in fata cu nasturi. Este foarte frumoasa, se potriveste si da un aer vintage oricarei tinute. Se aseaza frumos pe corp. Minunata.


Marime: Pe aticheta 38/40( bust maxim 100 cm, lungime maneci 22 cm, lungime 64 cm compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Conditie: Impecabila( ca noua)
Pret: 30 lei/Pret nou 15 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Vero Moda-Vandut






O rochita de la "Vero Moda" de vara in stilul baby doll, foarte frumoasa si lejera. Se poate purta ca atare sau cu o pereche de colanti. Se aseaza foarte frumos pe corp. Se inchide in fata cu trei nasturei. Talia se poate regla si cu o curea sau o centura lata. Foarte frumoasa.


Marime:Pe eticheta L( bust maxim 100 cm, lungime maneci 26 cm,lungime 82 cm, compozitie material 100% matase artificiala)
Brand: Vero Moda
Conditie: Excelenta( o singura purtare)
Pret: 35 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...