Faceți căutări pe acest blog

26 martie 2014

Sisley-Vandut














O bluzo-tunica semnata de brandul italian "Sisley" din 100% bumbac deosebit de fin si calitativ usor asimetrica un pic mai lunga la spate si la rotund, despicata pe laterale. Culoare alb imaculat cu broderie sparta partea de sus. Se inchide in fata cu nasturei iar un pic mai jos este prinsa putand fi desfacuta si purtata  ca o vesta. De o mare finete si tinuta.http://www.sisley.com/. Absolut superba!!!!

Marime: Potrivita pentru S/M( bust 88 cm, umeri 45 cm, lungime spate 85 cm, lungime fata 76.5 cm, compozitie material 100% bumbac)
Brand: Sisley
Conditie: Impecabila( ca noua, o singura purtare)
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Lee-Vandut











O frumoasa pereche de jeansi semnati"Lee" din bumbac si procent mai mic de elastan, se inchid in fata cu fermoar si nasturel, talie joasa cu doua buzunare fata si doua pe spate functionale, talie fixa cu gaici pentru curea. Modelul este skiny. https://www.lee.com/webapp/wcs/stores/servlet/CountrySelector?storeId=10151 . Cu mult mai frumosi in realitate.

Marime: Pe eticheta 32( talie fixa) 88/92 cm, solduri 96/108 cm, lungime 104 cm, compozitie material 98% bumbac, 2% elastan.
Brand: Lee
Conditie: Noia( fara eticheta)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...