Faceți căutări pe acest blog

21 februarie 2013

Marks&Spencer-Vandut













Un cardigan superb semnat"Marks&Spencer" de culoare gri. Se inchide in fata cu trei nasturi mari( unul de rezerva).Manecutele un pic evazate. Perfect de pus pe deasupra, ideal pentru primvara. Pentru articole si  preturi accesati site-ul lor: http://www.marksandspencer.com/. Foarte calitativ si deosebit. Este grosut poate inlocui cu succes un sacou. Superb!!!!

Marime: Pe eticheta 16 Uk( bust maxim 95 cm, umeri 49 cm, lungime maneci 54,5 cm, lungime 61 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% acryl)
Brand: Marks&Spencer
Conditie: Nou(fara etichete)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plat aintegrala in cont bancar)

Diesel-Vandut








O pereche de panatloi superbi ideali pentru primvara si vara in combinatie bumbac si in semnati"Diesel"  fabricati in Italia ( produs autentic)cu imprimeu absolut deosebit. Partea de jos cu print floral iar in rest albi. Se inchid in fata cu nasturi metalici, prezinta gaici pentru curea, doua buzunare pe lateral functionali.Tot ce este metalic este inscriptionat cu numele brandului. Pentru mai ulte detalii, articole si preturi puteti accesa site-ul: http://www.diesel.com/. Superbi!!!

Marime: Pe eticheta 30( Talie fixa maxim 82 cm, solduri maxim 100 cm, lungime pantalon 110 cm, compozitie material conform etichetei atasate50% bumbac,50% in)
Brand: Diesel
Condtie: Impecabili( o singura purtare)
Pret: 50 lei/Pret nou 30 lei(Pretul de achizitie a fost de 650 de lei, transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar(

Love Knitwear-Vandut










Un bolerou superb albastru foarte finut  si calitativ semnat"Love Knitwear" cu manecutele scurte. Se inchide infata cu nasturei  finuti. Vine pana in talie, ideal pentru rochite cu bretele sau topuri. Prezinta broderi sparte in zona gulerului. Pentru alte detalii, preturi si articole accesati site-ul lor: http://inlovewithfashion.com/categories/Knitwear/. Mult mai frumos in realitate.

Marime:Pe eticheta 18 Uk( Se poate purta si pentru marimi mai mici de 18 Uk, bust maxim 90 cm, umeri 49 cm, lungime maneci 18,5 cm, lungime 43 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Brand: Love Knitwear
Conditie: Nou( fara etichete si nepurtat)
Pret: 30 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...