Faceți căutări pe acest blog

2 august 2013

Container-Vandut












Finuta si deosebita aceasta rocchita de la "Container" cu print floral deosebit. Foarte lejera si racoroasa fabricata integral din rayon, placuta la purtat. Gulerul la rotund tivit cu material cu print floral asemanator matasii pe care il gasim si la marginile manecuteleor. La poale este mai ingusta un pic. Foarte frumos se aseaza pe copr. pentru alte detalii, preturi si articole accesati aici: http://uk.container.dk/news/. Mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta M( bust maxim 102 cm, umeri 51 cm, lungime maneci 19,5 cm, talie 120 cm, lungime 94 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% rayon)
Brand:Container
Conditie: Excelenta( o singura purtare)
Pret: 45 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

D&G-Vandut










Geanta oversize semnata"D&G" o replica foarte reusita confectionata integral din piele naturala foarte fina captusita. Culoarea reala ciocolatiu. Este foarte incapatoare cu dou acomaprtimente mari la interior separte de inca unul care se inchide cu fermoar plus unul mai mica si un buzunar pe spatele genti la fel cu inchidere fermoar. Toate accesoriile metalice auriu antichizat. Se inchide cu fermoar. Purtabila atat in mana cat si pe umar. Superba!!!!

Dimensiuni: Lungime 45 cm, Inaltime 38 cm
Brand: D&G
Conditie: Noua( fara etichete si nepurtata)
Pret: 65 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...