Faceți căutări pe acest blog

19 iunie 2013

Anna Moda Piu-Vandut








Superba aceasta rochita de vara inflorata semnata"Anna Moda Piu" si fabricata in Italia din 100% bumbac. Este un model usor si vaporoas. Bretelele sunt elastice( elasticul este pe interior), bustul este accesorizat cu paiete. Se aseaza foarte frumos pe copr, talia o puteti regala cu o curea. Se poate purta atat la plaja dar si ca tinuta de zi. Absolut superba!!!!

Marime: Pe eticheta L( bust maxim 110 cm ,umeri 49 cm, lungime fara bretele 92 cm, ompozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Brand: Anna Moda Piu
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtata)
Pret: 40 lei/Pret nou 30 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Jennyfer By T.U-Vandut










Superba geanta de zi sau pentru plaja semnata"T.U" confectionata din material textil bumbac in combinatie cu piele ecologica de buna calitate. est eo geanat oversize, poate fi folostia si ca wkeend bag. Se inchide cu fermoar, la interior beneficiaza de un singur compartiment mare plus inca doua mai mici dintre care unul inchidere fermor. Bareta este reglabila. Accesoriile metalice auriu antichizat. Se poate purta atat in mana cat si pe umar. Pentru detalii, preturi si articole accesati aici: http://www.sainsburys-live-well-for-less.co.uk/tu-clothing/.Superba!!!!

Dimensiuni: Lungime 51 cm, Inaltime 39 cm
Brand: T.U
Conditie: Impecabila( putin purtata)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...