Faceți căutări pe acest blog

8 decembrie 2012

John Lewis-Vandut











O poseta minunata semnata"John Lewis"  un brand londonez si fabricata in Anglia. Este  realizata din piele ecologica calitativa si  accesorizata cu blanita un must have in acest sezon. Este captusita cu bumbac. Bareta este impletita se poate purta atat in mana cat si pe umar. Foarte incapatoare un singur compartiment mare la interior plus unul mai mic care se inchide cu fermoar plus alte doua dintre care unul pentru telefonul mobil. Detalii metalice auriu antichizat. Se inchide cu fermoar. Pentru mai multe informatii privind produsele si preturile accesati acest site:http://www.johnlewis.com Superba!!!!!

Dimensiuni:Lungime 39 cm, Inaltime 20 cm
Brand: John Lewis
Conditie: Noua(fara etichete si nepurtata)
Pret: 60 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar

St. Michael From Marks&Spencer-Vandut









Un cardigan superb semnat" St. Michael pentru Marks& Spencer" accesorizat foarte frumos pe margine cu catifea pe care sunt aplicate pe ambele parti flori cu mici margelute in mijloc. Se inchide in fata doar cu mos si baba. Foarte placut la atingere.Il puteti purta seara sau la ocazii speciale pe deasupra rochitelor. Absolut superb!!!1

Marime: Pe eticheta 12 Uk( 40 romanesc, bust maxim 85 cm, umeri 38 cm, lungime maneci 45,5 cm, lungime 60 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% acryl)
Brand: Marks& Spencer
Conditie: Nou( nepurtat)
Pret: 50 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...