Faceți căutări pe acest blog

9 noiembrie 2014

Esprit-Vandut

















 

Foarte reusita aceasta geaca groasa semnata de cei de la "Esprit"realizata din fas foarte fin in amestec cu bumbac gulerul care este si dublu. Se inchide in fata cu fermoar ascuns si cu capse la fel ascunse, este brodata cu logo-ul brandului pe maneca stanga si jos la buzunar. Foarte utila si usor de asortat cu doua buzunare functionale cu inchidere fermoar in lateral si doua buzunare functionale pe interior unul pentru mobil si un nasturel de rezerva. http://www.esprit.com/stories?mc=stories&wt_cc2=stories Mult mai luminoasa si frumoasa in realitate.

 Marime: Pe eticheta XL(bust 90/105 cm , maneci 63.5 cm, lungime 71 cm, compozitie material 100% polyester fin, 100% polyamida, 100% bumbac)
Brand: Esprit
Conditie: Impecabila( putin purtata)
Pret: 90 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Geanta de mana inspiratie Louis Vuitton-Vandut




 
 
 


 

 
 
Geanta de mana ispiratie "Louis Vuitton" oversise realizata din piele ecologica de foarte buna calitate, se inchide cu fermoar la interior un singur compartiment mare, doua mai mici unul cu inchidere fermoar si unul pentru telefon mobil. Pe spate mai detine un buzunar tot cu inchidere fermoar. Foarte reusita si utila poate fi purtata si folosita ca si weekend bag. Detine picioruse de sustinere aurii. Toate accesoriile metalice auirii. Mult mai frumoasa in realitate.

Dimensiuni: Lungime 34 cm, Inaltime ( fara manere) 28 cm
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 75 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...