Faceți căutări pe acest blog

7 august 2013

Heart-Vandut









Draguta aceasta poseta medie "No name" confectionata integral din piele naturala intoarsa si foarte frumos accesorizata cu capse metalice si o inima metalica. Toate accesoriile sunt argintii. Purtabila atat pe umar cat si crossover. Barate este lunga si reglabila  se poate inlocui cu o altfel de bareta daca acest lucru se doreste. Foarte incapatoare pentru dimiensiunile ei. Un singur compartiment mare la interior plus unul mai mic. Inchidere cu fermoar. Foarte dragalasa si practica.

Dimensiuni: Lungime 27cm, Inaltime 26 cm
Conditie:Excelenta
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Marks&Spencer-Vandut







Superba si foarte finuta aceasta bluza usoara de vara semnata "Marks&Spencer" confectionata integrala din 100% bumbac . Este o bluza placuta la purtat imprimeul este crem cu picouri mici rosii. Foarte lejera si usor de asortat. Mult mai frumoasa in realitate. Pentru detalii, preturi si articole accesati aici:http://www.marksandspencer.com/.

Marime: Pe eticheta 24 Uk( dar este mai mica , bust maxim 106 cm, umeri 53 cm, lungime maneci 14 cm, lungime 58 cm, compoztitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Brand: Marks&Spnecer
Conditie: Noua(fara etichete)
Pret: 30 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...