Faceți căutări pe acest blog

23 octombrie 2012

Mia Moda-Vandut







O bluza minunata cu o culoarea absolut superba Fucsia semnata " Mia Moda" un brand german si fabricata in Anglia. Gulerul cade in pliuri. Colierul negru  ii apartine asa am achizitionat-o. Are gaici sepeciale pentru colier. Se poate renunta la el si purta la altceva .Este vaporoasa, lunguta, merge purtata si la colanti dar si la jeans skiny. Se aseaza foarte frumos pe corp, ii puteti accentua talia cu o curea subtire. Pentru mai multe informatii despre acest brand puteti accesa acest site de unde am si achizitionat-o:http://www.mia-moda.de. Deosebita eleganta. Absolut superba!!!

Marime: 18Uk( bust maxim 120 cm, lungime maneci 52,5 cm, lungime 69,5 cm, compozitie material conform etichetei atasate 95% polyester, 5% elastan)
Brand: Mia moda
Conditie: Noua(fara etichete si nepurtata)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Qed London-Vandut










O bluza superba semnata de brandul londonez " Que London" Realizata din voal plin cu propia esarfa la gat pe care o puteti lega in diverse moduri. Este o bluza vaporoasa, merge purtata la orice, talia o puteti accesoriza cu o centura sau o curea. Este foarte eleganta, deosebita si foarte calitativa. Pentru mai multe informatii despre acest brand accesati: http://www.qedlondon.co.uk/. Absolut superba!!!

Marime:Pe eticheta M/L( se poate purta si la marimi mai mici, bust maxim 104 cm, lungime maneci 58 cm,lungime 77 cm)
Brand: Qed London
Conditie: Noua(fara etichete, achizitionata pentrumine dar nepurtata)
Pret: 45 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...