Faceți căutări pe acest blog

26 ianuarie 2013

Isabell Kristensen-Vandut









Isabell Kristensen
O bluza superba cu manecile scurte semnata de "Isabell Kristensen" un designer danez de haute couture . Creeaza absolut superb si in acelasi timp spectaculos, materialele folosite sunt unele dinte cele mai bune. A creat rochii pentru foarte multe vedete. Aceasta bluza este neagra cu o foarte fina broderie sparta pe spate, cu dantela alba fina pe margini, gulerul in v, are acea pambliga  care se poate strangE. este o bluzita usoAra, finuta poate fi purtata si vara dar si iarna  pe deasupra unei camasi, asa am purtat-o. Pentru detalii gasiti pe net iar site-ul accesati aici: http://www.isabellkristensen.com/

Marime: Pe eticheta L( Bust maxim 90 cm se mai intinde un pic, umeri 42 cm,lungime maneci 13,5 cm, lungime 53 cm, compozitie material conform etichetei atasate 82% vascoza, 18% elastan)
Brand: Isabell Kristensen
Conditie: Excelenta
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integral ain cont bancar)

Rosemunde Copenhagen-Vandut










O rochita superba datorita culori fucsia tricotata foarte fin cu broderie mica la poale semnata"Rosemunde Copenhagen" un brand fondat in 2004  care reflecta stilul scandinav. O rochita pe care o puteti purta in orice sezon, chiar si vara in zilele racoroase. Vine foarte frumos pe corp, este usoara si foarte finuta. Pentru detalii, articole si preturi accesati site-ul:http://www.rosemunde.com Minunata.

Marime: Pe eticheta M( Bust maxim 84 dra este reglabil datorita cordonului, umeri 44 cm, lungime manecei 11,5 cm, lungime 106 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% in mai subtire)
Brand: Rosemunde
Conditie: Nou( fara etichete si nepurtata)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...