Faceți căutări pe acest blog

10 iulie 2014

Agnes Toma-Vandut
















Compleu pentru ocazii semnat de designerul roman"Agnes Toma" din voal deosebit de calitativ si fin, model unicat format din buza semitransparenta si fusta cu talie pe elastic cu marginile usor rotunjite. Bluza fara maneci si usor pliata in zona gatului decorata din loc in loc cu cristale albe si fundita decorativa din satin dublat culoare bej. Fusta este captusita cu satin dublat in nuanta de bej spre auriu la fel ca fundita de la bluza. O piesa eleganta si feminina. Se pot combina si separat.http://www.agnestoma.ro/. Absolut superb!!!

Marime: Pe eticheta 44( dar il recomand pentru 38/40/42, bluza/bust maxim 95 cm, lungime 58 cm, fusta( talie elastic) 76/100 cm, solduri 104 cm, lungime 69.5 cm, compozitie material 100% voal)
Brand: Agnes Toma
Conditie: Impecabil( ca nou, o singura purtare)
Pret: 150 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Brillante-Vandut
















Reusita si ochioasa tare rochita din imagini semnata"Brillante" fabricata in Italia si realizata din bumbac  foarte fin si subtire si procent mai mic de elastan intr-o nuanta placuta de vara "cafe au lait"  cu cusaturi vizibile. Se inchide pana in talie cu capse argintii, vine usor cambrata pe corp si cu un mic slit in fata. Nu este captusita si nici nu necesita. Decolteul in V cu guler atasat, capsele se inchid pana sus. Extrem de usoara si racoroasa.http://www.brillantesrl.it/indexen.html
Cu mult mai frumoasa in realitate.

Marime: M/L( bust 85/100 cm, talie 88/94 cm, solduri liber, lungime 99 cm, compozitie material 97% bumbac, 3% elastan)
Brand: Briliante
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 70 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...