Faceți căutări pe acest blog

10 august 2013

A. Antunes-Vandut












O poseta de zi absolut superba si deosebita semnata"A. Antunes" confectionata integral din piele naturala groasa si foarte calitativa fabricata in Portugalia. Este foarte incapataoare, beneficiaza de doua compartimente mari la interior separte de unul care se inchide cu fermoar plus inca unul mai mic la fel inchidere fermoar. Se poate purta atat in mana cat si pe umar. Bareta se regleaza din laterale in functie de lungimea dorita prin mecanismele metalice aurii. Se inchide cu capsa. Este captusita iar pe interior este semnata. Foarte frumoasa, usor de asortat si eleganta. Superba!!!

Dimensiuni: Lungime 29 cm, Inaltime fara bareta 25 cm
Brand: A. Antunes Portugalia
Conditie: Impecabila( cateva purtari ocazional)
Pret: 85 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Glx-Vandut







Fusta din denim foarte frumoasa semnata"Glx" confectionata integral din 100% bumbac. Se inchide in fata cu fermoar si nasturel metalic. Gaici pentru curea si curea propie elastica. Pe lateral prezinta doua buzunare functionale si doua pe spate iar la poale prezinta franjusri si dantela sparta. Placuta la purtat usoara. Este subtire potrivita pentru anotimpul cald.

Marime: Pe eticheta Xl( talie fixa maxim 90 cm, lungime 59,5 cm, compozitie materila conform etichetei atasate 100% bumbac)
Brand: Glx
Conditie: Noua(fara etichete)
Prret: 35 lei( tarnsport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...