Faceți căutări pe acest blog

20 septembrie 2012

Principles-Vandut








Un cardigan absolut superb semnat "Principles" care fac lucruri minunate. Tot ce am intalnit sub aceasta semnatura au fost si sunt cu adevarat creatii deosebite. Acest cardigan face parte din lucrurile foarte bine realizate . O piesa frumoasa pe fond roz somon cu manecutele lungi un pic evazate, se inchide in fata cu propiul snur sau se poate purta deschis. Marginile sunt albe, incretite si intarite. In rest este foarte moale si pufos, o combinate de mohair si lana. Il puteti purta practic la orice. Superb!!!!!

Marime: Pe eticheta M( bust maxim 84 cm( se mai intinde), lungime maneci 65 cm, lungime totala 65 cm, compozitie material conform etichetei atasate 38% acrylic, 31% nylon, 20% mohair, 9% lana, 2% elastan)
Brand: Principles
Conditie: Impecabil
Pret: 38 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Zada Boutique-Vandut






Un cardigan cu manecile lungi semnat "Zada Boutique"foarte bine lucrat, se inchide in fata cu un singur nasturel. Este potrivit pentru a fi purtat pe deasupra la bluzite, sau rochii. Se aseaza foarte frumos pe corp. Material foarte calitativ. Mult mai frumos in realitate.

Marime: Pe eticheta M( bust maxim 100 cm, lungim maneci 65,5 cm, lungime totala 54 cm, compozitie material conform etichetei atasate 88% acryl, 12% nailon)
Conditie: Impecabil( o singura purtare)
Pret: 30 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...