Faceți căutări pe acest blog

27 noiembrie 2014

Young Spirit-Vandut




















Cizme inalte semnate"Young Spirit" confectionate din piele naturala intoarsa fabricate in Germania deosebit de calitative sunt captusite la interior. Foarte sic stil country decorate in lateral cu broderie florala si capse metalice in nuante de crem si cu cusaturi vizibile. Se inchid in lateral cu fermoar, tot in lateral au si parti de elastic. Comode si placute la purtat. Talpa masiva si nealunecoasa. Imbraca foarte frumos piciorul.  http://www.ladenzeile.de/young-spirit/. Mult mai frumoase in realitate.

Marime: Pe talpa 39( potrivite si pentru 38.5, lungime talpa interioara 26 cm, inaltime toc 7 cm, inaltime cu toc 41 cm)
Brand: Young Spirit
Conditie: Impecabile
Pret: 100 lei/Pret nou 80 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Jumo-Vandut















Rochie vintage realizata din 100% lana semnata"Jumo" mult mai frumoasa in plan real pe fond verde mint, se inchide in fata cu fermoar este captusita. Manecile se inchid cu cate un nasturel negru. Decolteul in V, talie reglabila si potrivita pentru orice tip de silueta datorita cordonului din dotare. Vine foarte frumos pe corp, este destul de groasa. Mult mai frumoasa si luminoasa in realitate.

Marime: L/XL( bust 100/115 cm, talie liber, solduri liber, lungime 105 cm, compozitie material 100% lana, 100% acetat captuseala)
Brand: Jumo
Conditie: Impecabila( noua, nepurtata)
Pret: 55 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...