Faceți căutări pe acest blog

13 octombrie 2013

Levi's-Vandut












Pluovaras delicat de la "Levi's" de culoare negru intens cu o parte in zona bustului de culoare alba cu fire foarte discrete de negru model bucle , confectionat din lana merinos si procent mai mic de polyamid. Extrem de frumos si de placut la purtat cu umeri usor cazuti. Deosebit de calitativ si foarte calduros. Pentru detalii, preturi si articole accesati aici: http://us.levi.com/home/index.jsp. Superb!!!

Marime: Pe eticheta L( bust 110 cm, umeri 50 cm, lungime maneci pornesc de mai jos 59 cm, lungime 61 cm, compozitie material 62% lana merinos, 38% polyamid)
Brand:Levi's
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtat)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Saint Tropez-Vandut










Fusta deosbit de frumoasa si eleganta semnata de cei de la "Saint Tropez" din bumbac si procent mai mic de polyester este destul de grosuta de sezon, captusita integral se inchide pe lateral cu fermoar ascuns. Modelul este amplu cu pliseuri late culoarea reala verde mint decorata cu o banda fina pe care este prinsa o inimioara metalica argintie decorata cu cristale albe, imprimeul este asemantor cu brocartul.Foarte calitativa si deosebit de placuta la purtat. Pentru alte detalii, preturi si articole aici: http://www.sainttropez.com/. Superba!!!

Marime: Pe eticheta S( talie fixa 70 cm, lungime 60 cm, compozitie material 60% bumbac, 40% polyester)
Brand: Saint Tropez
Conditie: Noua( fara etichete si nepurtata)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...