Faceți căutări pe acest blog

19 mai 2014

Atmosphere-Vandut



















Frumoasa si feminina aceasta rochita sub semnatura"Atmosphere"de un verde smarald extrem de reusit realizata din 100% vascoza foarte fina cu partea de jos la rotund si talie pe elastic cu manecile cazute si decolteul in V. Este brodata la poale, maneci si bust, broderie superba realizata cu fir gros crem-auriu, In zona decolteului broderia este sparta. Marginile rotunjite atat la poale, decolteu si maneci. Este foarte racoroasa si usoara. Absolut superba!!!!

Marime: Pe eticheta 42( potrivita si pentru 38/40/44 bust  90/115 cm, maneci( pornesc de sus) 20.5 cm, talie( elastic) 78/110 cm,  solduri liber, lungime 98 cm, compozitie material 100% vascoza)
Brand: Atmosphere
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 65 lei( transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)



Miss Sixty-Vandut












 


O frumoasa pereche de sandale ce poarta semnatura"Miss Sixty"realizate din piele naturala si piele ecologica cu talpa interioara din piele naturala. Sunt decupate atat in fata cat si la spate. Bareta care inconjoara piciorul are o mica portiune elastica. Sunt deosebit de elegante si usoare. Culoare superba de verde smarald si lime. Imbraca piciorul foarte frumos, au un model inedtit acele buline rotunde si cusaturi vizibile care dau un plus de eleganta. http://www.misssixty.com/rou/en-gb.Superbe!!!

Marime: Pe talpa 40( se potrivesc si pentru 39 1/2, lungime talpa interioara 26,5 cm, inaltime toc 7.5 cm)
Brand: Miss Sixty
Conditie: Impecabile( ca noi, o singura purtare la interior)
Pret: 120 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...