Faceți căutări pe acest blog

9 august 2015

Comptoir Des Cotonniers( 95% bumbac 5% elastan)-Vandut










Rochita smart/casual semnata"Comptoir Des Cotonniers" realizata din bumbac miunus cateva  procente de elastan pe fond negru intens mai reusit in realitate, cu inchidere nasturei de sus pana jos, doua buzunare la zona bustului functionale si doua laterale cu inchidere cu cate un singur nasture. Manecile se pot scurt cu prindere in nasturei. In talie gaici pentru curea iar la spate mic slit. Foarte usoara si versatila putand fi purtata oricand si oriunde. http://www.comptoirdescotonniers.com/eboutique/accueilMult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta 40( bust 85/95 cm, maneci 46 cm, talie 90 cm, sold liber, lungime 100 cm, material 95% bumbac, 5% elastan)
Brand: Comptoir Des Cotonniers
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Geanta piele naturala-Vandut










 

Geanta foarte reusita si practica realizata integral din piele naturala moale interior/exterior interiorul auriu mat purtabila pe umar sau in mana, un singur compartiment mare la interior plus un portofel detasabil cu inchidere fermoar. Toate accesoriile metalice argintii. Inchiderea exterioara se face pe interior cu lant reglabil. Superba!!!

Dimensiuni: Lungime 37 cn, Inaltime( fara manere) 27 cm
Conditie: Impecabila( putin utilizata)
Pret: 85 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Fusta vintage plisata marunt( 100% polyester)-Vandut








Fusta vintage plisata ffff marunt  realizata din polyester foarte fin si placut la purtat asemanator cu matase naturala plina cu imprimeu multicolor predominand  nuanta de albastru deschis cu talie elastica albastra si mic slit pe care il puteti purta la spate sau in laterale. Este foarte racoroasa si deosebit de usoara. Superba!!!

Marime: Talie elastica 82/110 cm, sold liber, lungime 73 cm, material 100% polyester)
Conditie: Noua( nepurtata)
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...