Faceți căutări pe acest blog

25 martie 2014

Tugce&Ece-Vandut



 







O frumoasa rochie maxi mereu la moda ce poarta semnatura" Tuge&Ece" din voal, captusita integral cu detalii deosebit de frumos alese cu bretele reglabile si decorate cu bile aurii la fel si cordonul din talie de culoare rosie accesorizat la capete tot cu bile. Se inchide lateral stanga cu fermoar, talie pe elastic Imprimeu paisley partea de sus si poale iar in rest dungi orizontale in nuante de galben, mov si verde pe fond alb. Foarte vaporoasa. Mult mai vie si frumoasa in realitate. Superba!!!

Marime: Pe eticheta 42( potrivita si pentru 40), bust maxim 95 cm, talie( elastic) 70/110 cm, lungime 132 cm, compozitie material 100% voal sintetic)
Brand: Tuge&Ece
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 75 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

H&M-Vandut








Rafinata si eleganta foc aceasta fusta ce poarta semnatura celor de la "H&M" confectionata din bumbac si procent mai mic de elastan, este usor conica, talie pe elastic, gaci si curea proprie din piele ecologica rosu lacuit. Imprimeul este pe fond bleumarin cu buline rosii.https://www.hm.com/ro/ Deosebit de frumoasa si calitativa. Superba!!!!

Marime: Pe eticheta M( talie pe elastic 80/95 cm, solduri 94/105 cm, lungime 68 cm, compozitie material 98% bumbac, 2% elastan)
Brand: H&M
Conditie:Noua( fara etichete)
Pret: 60 lei(cost achizitie 100 lei, transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Culture-Vandut







Dragut foc si elegant acest top semnat "Culture" din bumbac  usor elastic foarte fin si moale este asemanator la compozitie cu matasea plina, fara maneci si broderie florala cusuta cu fir auriu/crem. Deosebit de frumoasa si usoara perfecta pentru vara. Absolut superb!!!

Marime: Pe eticheta M( bust 90/93 cm, umeri 45 cm, lungime 60 cm, compozitie material 100% bumbac)
Brand: Culture
Conditie: Nou( fara etichete)
Pret: 38 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...