Faceți căutări pe acest blog

3 decembrie 2014

Louis Vuitton Cherry Blossom-Vandut












Geanta de mana foarte chic semnata"Louis Vuitton Cherry Blossom" cu monograma o reproducere reusita realizata din piele naturala( manerele si baza) restul piele ecologica accesorizata cu tinte aurii si picioruse de sustinere. Se inchide cu fermoar metalic, toate accesoriile metalice aurii inscriptionate, foarte incapatoare cu un singur compartiment mare la interior plus alte trei mai mici dintre care unul cu inchidere fermoar.Lateralele au deschidere pe interior. Poate fi oferita cadou Superba!!!!

Dimensiuni: Lungime 40 cm, Inaltime( fara manere) 21 cm
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 85 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Diolen Loft-Vandut














O rochita vintage  anii 70 fara maneci tare simpatica semnata"Diolen Loft"realizata din polyester foarte fin pe fond crem cu print grafic in nuante de negru, rosu si mustar, cu gulerul rotund la baza gatului, captusita integral se inchide la spate cu fermoar lung.https://www.etsy.com/market/diolen_loft_dress Mult mai frumoasa in realitate. 

Marime: Pe eticheta 48( este mai mica, bust 100 cm, talie 100/104 cm, solduri liber, lungime 100 cm , compozitie material 100% polyester, 100% acetat captuseala)
Brand: Diolen Loft
Conditie: Impecabila( noua, nepurtata)
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...