Faceți căutări pe acest blog

5 decembrie 2013

Gina Bacconi-Vandut




  





 




Rochie spectaculoasa semnata"Gina Bacconi" din voal sintetic deosebit de fin. Un model unic, cu cupele plisate la fel si bretelele una din ele se inchide la spate in zona gatului cu nasturei imbracati. Este captusita in totalitate cu satin fucsia. Se inchide pe lateral cu fermoar ascuns. La poale este usor incretita. Cupele sunt buretate ( nu este necesar purtarea sutienului). Decorata din loc in loc cu cristale mici albe. Imprimeul este unul floral dar discret in nuante de roz fane, mov si fucsia. Se leaga cu propiul cordon sub bust. Urmeaza linia corpului, lucrata cu maiestrie si calitativa . Deosebit de placuta la purtat, usoara si foarte feminina. Un accesoriu frumos care va va scoate in evidenta. Pentru detalii, articole si preturi aici:http://www.shubette.com/. Superba!!!

Marime: Pe eticheta 40( bust 90 cm, umeri 45 cm, talie 108 cm, lungime( fara bretele) 100 cm, compozitie material 100% voal)
Brand: Gina Bacconi
Conditie: Noua( nepurtata)
Pret: 130 lei( transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Cercei vintage placati cu aur-Vandut




Cercei vintage placati cu aur. Masivi dar usori, imita foarte bine aurul. Marcati.  Simpli dar de mare efect.Mult mai frumosi in realitate.

Dimensiuni: 8 cm
Conditie: Noi( nepurtati)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...