Faceți căutări pe acest blog

26 aprilie 2014

Escada-Vandut

 
 



















 


Cu totul aparte acest costum de vara semnat de casa"Escada" din 100% bumbac deosebit de fin. Un costum luxos cu un imprimeu de vis, pe fond alb cu trandafiri atat de bine realizati incat par reali. Sacoul  cu maneca scurta si gulerul barcuta, pernite de sustinere a umerilor( ascunsi) pe umarul stang are imprimat litera E  iar pe sapte un mesaj in limba italiana( poza nr. 8),  ambele maneci prezinta cate o inima realizata din flori ,este captusit vine cambrat pe corp si se inchide in fata cu nasturi metalici masivi auirii, doua buzunare laterale ambele functionale( inca nedesfacute). Fusta este captusita cu talie fixa si inchidere fermoar in lateral si nasturel. Este clasica pe fond alb cu acelasi model de imprimeu ca la sacou doar la poale. Ambele captuseli au imprimat logo-ul casei. Are cam totul lux, tinuta si eleganta.http://www.escada.com/. Superb!!!!!

Marime: Pe eticheta 40( Sacou, bust maxim 96 cm, maneci 24.5 cm, lungime 64 cm, Fusta/ talie fixa 90 cm, solduri 108 cm, lungime 58.5 cm, compozitie material 100% bumbac, 100% rayon captuseala)
Brand: Escada
Conditie: Nou( nepurtat)
Pret: 130 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Black-Vandut



























Geanta oversize din piele ecologica lacuita( oglinda)  foarte usoara cu manerele din laturii aurii metalice. Este foarte incapatoare cu un singur compartiment mare la interior plus alte doua mai mici dintre care unul cu inchidere fermoar. Purtabila atat in mana cat si pe umar, picioruse metalice aurii de sustinere. I se poate atasa o bareta sau un lant. Inchiderea exterioara cu fermoar. Deosebit de frumoasa si calitativa. Este captusita la interior. Practica si in acelasi timp eleganta. Mult mai frumoasa in realitate.

Dimensiuni: Lungime 54 cm, Inaltime( fara bareta) 41 cm
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 70 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...