Faceți căutări pe acest blog

13 octombrie 2012

Mango-Vandut









O rochita superba casual semnata "Mango" din bumbac, materila in stil raiat extrem de fin. potrivita pentru toamna/iarna. Se inchide in fata cu nasturei, gulerul stil tunica inalt cu volans la fel si manecile. Se inchide pe lateral stanga cu fermoar lung. Prezinta doua buzunare laterale functionale. Foarte bine se aseaza pe corp, feminina si extrem de calitativa. Absolut superba!!!

Marime: Pe eticheta L este mai mica, bust maxim 88 cm, lungime maneci 65,5 cm, lungime 106 cm, compozitie material 100% bumbac)
Brand: Mango
Conditie: Noua(fara etichete)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Joop!-Vandut











Poseta  oversize semnata de nemtii de la "Joop"  realizata integral din piele naturala semilucioasa. Este o poseta mare, originala. Accesorii metalice argintii. Este captusita.Se inchide cu capsa, un singur compartiment mare la interior plus unul mai mic care se inchide cu fermoar. Se poate purta atat pe umar cat si in mana. Foarte incapatoare.  Foarte bine realizata specific brandului. Denumirea brandului o gasim atat in fata cat si pe captuseala din interior. Pentru a vizualiza site-ul accesati aici :http://www.joop.com/#/ Absolut superba!!!! A nu se rata.

Dimensiuni: Lungime 39 cm x Inaltime 25 cm
Brand: Joop
Conditie: Impecabila( doar doua purtari)
Pret: 190 lei/Pret nou 150 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Street One-Vandut










Un pluovar sau cardigan semnat" Street One" fabricat in Germania in stilul Coco Chanel  absolut minunat. Se inchide in fata cu capse mari. Se poate purta atat incheiat cat si pe desupra unei bluze sau camasi. Doua buzunare dispuse in lateral functinonale. Atat marginile cat si mansetele sunt bordurate au benzi de satin de un roz pal in combinatie cu bumbac. Este foarte calduros, poate inlocui foarte bine si un sacou. Superb!!!!!

Marime: Pe eticheta 42( bust maxim 111cm, lungime maneci 60 cm, lungime 62 cm, compozitie materilal conform etichetei atasate 50% bumbac, 50% polyacryl, accesoriile de pe margini 60% polyacryl, 30% bumbac, 10% polyester)
Brand: Street One
Conditie: Impecabil( o singura purtare)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Amaranto-Vandut













O fusta semnata "Amaranto" din lana model bucle, cu volanas lat la poale si cu terminatie din material  subtire floral. Se inchide lateral stanga cu fermoar. Foarte frumos se aseaza pe corp, este groasa buna de purtat si iarna. Se asorteaza cu cardiganul Street One. Este captusita. Mult mai frumoasa in realitate.

Marime:Pe eticheta 14 Uk( talie fixa maxim 88 cm, lungime 63 cm, compozitie material conform etichetei atasate 36% lana, 26% acryl, 26% polyester,8% vascoza, 4% polyamida)
Conditie: Noua(fara etichete)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...