Faceți căutări pe acest blog

21 iunie 2013

Friis&Company-Vandut











Superba aceasta geanta oversize model matlasat semnata"Friis&Company" confectionata integral din piele ecologica buna calitate. Toate accesoriile metalice aurii inscriptionate cu numele brendului. Este foarte incapatoare beneficiaza de un singur compartiment mare la interior plus alte trei mai mici dintre care unul mai mare cu inchidere fermoar. Manerele sunt incretite se poate purta atat in mana cat si pe umar. In fata prezinta trei buzunare exterioare doar unul din ele se inchide cu buton prin rotatie. Inchidere exterioara fermoar. Foarte deosebita si eleganta. Pentru detalii, preturi si articole accesati aiic: http://www.shopfriiscompany.com/eu/en/. Superba!!!

Dimensiuni: Lungime  35 cm, Inaltime 22 cm.
Brand: Friis Company
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtata)
Pret: 55 lei/Pret nou 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Milla-Vandut








Foarte frumoasa aceasta fusta semnata"Milla" genul clos, foarte ampla confectionata integrala din 100% bumbac. Este captusita in totalitate, se inchide lateral cu fermoar ascuns. In talie se prinde cu propiul cordon dar se poate inlocui cu o curea. Se aseaza foarte frumos pe corp, este vaporoasa si foarte usoara. Pentru detalii, preturi si articole accesati aici: http://www.millaclothing.com/. Superba!!!!

Marime: Pe eticheta 44( talie fixa maxim 90 cm, lungime 73 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Brand: Milla
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtata)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

George-Vandut












Superba aceasta rochita de vara de la "George" confectionata integral din 100% vascoza. Imprieu vesel si colorat pe fon bleumarin cu buline si flori. Talia regalbila datorita propiul cordon din satin albastru. Se inchide la spate cu fermoar ascuns si cu un mic nasturel pe interior. Foarte deosebita, se aseaza frumos pe corp, poate fi purtata atat cu cordon dar si fara. Pentru alte detalii, preturi si articole accesati aici: http://direct.asda.com/george/clothing/10,default,sc.html. Superba!!!!

Marime: Pe eticheta 18 Uk - 45 Eur( bust maxim 110 cm, umeri 51 cm, lungime 99 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% vascoza)
Brand: George
Conditie: Impecabila( o singura purtare)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...