Faceți căutări pe acest blog

22 septembrie 2016

Best Mountain( 100% bumbac)-Vandut















 Un trench foarte reusit si mult mai frumos in realitate semnat" Best Mountain" realizat integral din 100% bumbac fin pe fond cafeniu cu inchidere in fata nasturei masivi( opulenti) unul de rezerva. Zona gulerului se inchide cu catarama metalica aurie reglabila, la fel si manecile pot fi reglate tot cu ajutorul cataramelor metalice. Pe umeri cate un nasture decorativ. Vine cambrat pe corp iar de la talie in jos porneste cu volum avand mici pense. Doua buzunare laterale generoase. Captusit integral cu gaici in talie pentru curea sau cordon. Deosebit!!!

Dimensiuni: bust 90 maxim 95 cm, maneci( pornesc de sus) 76 cm, talie 80 cm, sold liber, lungime 111 cm, material 100% bumbac, 100% poliester captuseala.
Brand:Best Mountain
Conditie: Nou
Pret: 100 lei( pret catalog 69 euro, transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Tamaris( 100% piele intoarsa int/ext)-Vandut















Frumoase foc aceste ghete/botine de la "Tamaris" confectionate integral din 100% piele intoarsa int/ext pe fond bleumarin inchis cu franjuri decorative. Sunt foarte usoare, practice si versatile putand fi combinate in varii tinute pentru un maxim efect. https://www.epantofi.ro/tamaris.Deosebite!!

Marime:Pe talpa 39( lungime talpa interioara 26 cm, inaltime 22 cm)
Brand:Tamaris
Conditie: Impecabile( putin utilizate)
Pret: 95 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...