Faceți căutări pe acest blog

13 iulie 2014

Zara-Vandut













Pantofi decupati in fata semnati de cei de la "Zara" confectionati integral din piele naturala interior/exterior cu exteriorul din piele naturala lacuita intr-o nuanta superba de mov. Deosebit de comozi  datorita platformei ceea ce ii face si stabili. Lucrati impecabili, imbraca frumos piciorul. http://www.zara.com/. Superbi!!!!

Marime: Pe talpa 39( se potrivesc si pentru 38,5 cm, lungime talpa interioara 25,5/26 cm, platforma 2 cm,inaltime toc 8,5 cm)
Brand: Zara
Conditie: Impecabili( o singura purtare)
Pret: 90 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

H&M-Vandut





 








Foarte chic si de mare efect aceasta bluzo/tunica  de un negru intens semnata "H&M"realizata din 100% vascoza fina cu decolteul in V, bustul dublat pe dedesubt doar in fata. Umeri usor supradimensionati si decorati cu flori realizate din paiete multicolore si pietre de nisip in mai multe nuante de culori. Vine foarte frumos pe corp si este deosebit de lejera. O puteti purta ca rochita sau ca bluza mai lunga. Superba!!!

Marime: Pe eticheta L( bust 90/115 cm, lungime 75.5 cm, compozitie material 100% vascoza)
Brand: H&M
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Hypnose-Vandut






 













Cu totul aparte aceasta bluza mai lunga sau rochita semnata"Hypnose"realizata din bumbac fin si procente mai mici de spandex si naylon, fond alb imaculat cu decupaje in forma de buline manecile si partea din fata( stanga), este dublata( captusita), cu decolteul rotund iar pe umar stang este accesorizata cu trei nasturi din lemn si plastic in nuante si  culori diferite. Partea din dreapta este realizata din dantela marunta  si volanase decorata pe margini cu fir auriu discret aceasta fiind pictata la  fel si partea cu decupaje( stanga). Deosebita. Mult mai frumoasa si luminoasa in realitate.

Marime: S/M( bust 85/96 cm, maneci 19 cm, lungime 88 cm, compozitie material 50% bumbac, 40% naylon, 10% spandex)
Brand: Hypnose
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 75 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)


Only-Vandut











Ochioasa foc aceasta bluza semnata" Only" realizata din 100% vascoza fina pe fond alb imaculat cu decolteul rotund aproape de baza gatului  accesorizat pe margine doar la spate si marginile manecilor cu satin crem , decorata in fata cu paiete semitransparente. Manecile cu volum in stil chimono. Foarte finuta si usoara. http://only.com/?forcecountry=GB&redirected=1. Superba!!!

Marime: M/L( bust 90/100 cm, maneci 33 cm, lungime 58 cm, compozitie material 100% vascoza)
Brand: Only
Conditie: Impecabila( ca noua, o singura purtare)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...