Faceți căutări pe acest blog

10 mai 2014

Yessica/C&A-Vandut

 








Foarte chic si finuta bluza din imagini gen ie semnata de "Yessica By C&A" confectionata integral din 100% bumbac. Gulerul la rotund  care poate fi reglat cu snurul impletit din dotare . Toata zona gulerului prezinta  elastice fine  la fel si terminatiile manecilor care sunt si usor incretite. Partea de sub talie este pe elastic si se termina cu volanas lat. Detine in fata o frumoasa broderie. Cu mult mai frumoasa si luminoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta S( dar este potrivita si pentru M) bust 94/100 cm, maneci ( pornesc de sus) 23 cm, lungime 72 cm, compozitie material 100% bumbac
Brand: Yessica
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Asos Dots-Vandut













O pereche foarte chic de sandale dots decupate la spate ce poarta semnatura celor de la "Asos" confectionate la interior din piele naturala impreuna cu bareta iar exteriorul din  material textil pe fond bleumarin cu picouri albe. Varful este usor ascutit cu tocul mic si imbracat cu acelasi imprimeu. Sunt foarte comode si usoare. Bareta care inconjoara glezna este usor elastica. Imbraca foarte frumos piciorul. Superbe!!!!

Marime: 39( se potrivesc si pentru 38.5, lungime talpa interioara masurata din varf  26 cm, inaltime toc 3 cm)
Brand: Asos
Conditie: Excelenata( doua purtari ocazional)
Pret: 120 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...