Faceți căutări pe acest blog

9 august 2013

Hermes(replica)-Vandut














Superba geanta oversize in stilul deja celebrelor"Hermes"  este o replica de lux confectionata intgeral din piele naturala foarte calitativa fabricata in Italia si achizitionata din Verona. O piesa statement ce nu va trece neobservata, foarte incapatoare beneficiaza la interior de doua compartimente mari separate de unul mai mic care se inchide cu fermoar plus inca unul. Picioruse de sustinere. Purtabila atat in mana cat si pe umar prin atasarea baretei. Inchiderea se face cu acele clapete reglabile din lateral in functie de dimensiunile dorite. Culoare foarte placuta si usor de asortat gri. Toate accesorii metalice argintii se inchide cu lacatel cu cheita. Pentru detalii, preturi si articole accesati aici: http://www.hermes.com/index_default.html. Absolut superba!!!!





Dimensiuni: Lungime 40 cm, Ianaltime fara maner 35 cm.

Conditie: Noua(fara etichete)

Pret: 280 lei( cost achizitie 100 euro, transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Debenhams-Vandut









Bluzita usora si foarte placuta la purtat semnata"Debenhams" culoare negru intens, foarte lejera tricotata foarte fin confectionata integral din 100% bumbac dublata de un volans amplu la baza gatului cu dantela pe margini. Foarte dragalasa si finuta. Pentru alte detalii, preturi si articole accesati aici: http://www.debenhams.com/. Mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta 18 Uk-16 Eu( bust maxim 114 cm, umeri 56 cm, lungime 65,5 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Brand: Debenhams
Conditie: Noua(fara etichete)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...