Faceți căutări pe acest blog

8 iulie 2012

Tippy-Vandut








O fusta superba fara falsa modestie semnata "Tippy" cu o culoare de verde inchis si broderie in nuante de turcoaz si fir argintiu doar in dreptul broderiei. Broderia o gasim doar in partea din fata nu si la spate. Este dublata. Materialul de deasupra este tul. Se inchide cu fermoar lateral stanga. Se aseaza foarte frumos pe corp, este vaporoasa, subtire perfecta pentru vara. Se poate combina cu scucces la diverese tinute. Poate fi purtata si la ocazii speciale. Foarte frumoasa si deosebita. O recomand cu mare drag. Merita.


Marime: Pe eticheta L( talie maxim 90 cm, lungime 66,5 cm,compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac, captuseala 100% polyester)
Conditie: Noua( fara eticheta)
Pret: 35 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Vero Moda-Vandut








O fusta superba sub semantura"Vero Moda" pe fond rosu cu buline mari si buline micI. Se inchide lateral stanga cu fermoar. Este captusita integral. Cu ea sigur veti atrage toate privirile. Se aseaza foarte frumos pe corp. Este una din cele mai frumose fuste pe care le-am avut. Superba!!!!!


Marime: Pe eticheta 42( talie maxim 88 cm,lungime 63 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Brand: Vero Moda
Conditie: Excelenta( doar doau purtari ocazional)
Pret: 40 lei/Pret nou 30 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

New Look-Vandut







O fusta superba sub semantura celor de la "New Look" neagra cu betelia de sus si partea de jos cu picouri mici pe fond roz pal. Este foarte usoara, ideala pentru vara. Se poate combina foarte frumos in tinute office si elegante. Are o funda in partea stanga. Se inchide cu fermoar lateral stanga. Materialul este placut la atingere.Foarte frumos realizata. Merita.


Marime: Pe eticheta 12 Uk( talie maxim 84 cm, lungime 59 cm, compozitie material conform etichetei atasate 94% polyester, 6% elastan)
Brand: New Look
Conditie: Excelenta( o singura purtare)
Pret: 35 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...