Faceți căutări pe acest blog

30 martie 2013

Red-Vandut












Poseta superba  oversize confectionata din piele naturala foarte calitativa si fabricata in Italia. Este o poseta de zi, practica foarte incapatoare, se poate purta atat in mana cat si pe umar. Inchiderea se face cu fermoar pana jos, incap  caiete, dosare, laptop. Accesorii metalice auriu antichizat. Culoarea reala rosie. La interior prezinta doua compartimente mari separate de unul mai mic care se inchide cu fermoar si inca unul mai mic plus unul pentru telefonul mobil si inca unul pe spate. Eleganta si deosebita. Absolut superba!!!!

Dimensiuni: Lungime 37 cm, Inaltime 30 cm
Conditie: Impecabila( ca noua, o singura purtare)
Pret: 75 lei/Pret nou 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Vintage flowers-Vandut











Rochita vintage superba si deosebita cu imprimeu flori stilizate fabricata in Anglia. Gulerul usor rotunjit, talie reglabila cu propiul cordon, se inchide in fata cu nasturei de plastic mov dispusi pe doua randuri,  se poate regla atunci cand este mare sau mica. Se poate incheia tat in primul rand de nasturi cat si in al doilea rand iar partea de jos este plisata. Lucrata cu foarte multa maiestrie, se aseaza foarte bine pe corp si  este potrivita pentru vara, nu este captusita si nici nu  necesita acest lucru. Umeri sunt usor incretiti. Absolut superba!!!!

Marime: Bust maxim 108 cm masurat cu inchidere in primul rand de nasturi, umeri 54 cm, lungime maneci 30 cm, lungime 112 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% polyester foarte fin)
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtata)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Pleated skirt-Vandut







Fusta plisata cu imprimeu superb, potrivita atat pentru primavara cat si pentru vara. Talie pe elastic, foarte frumos realizata, vaporosa , pliseuri sunt foarte bine realizate iar fusta seamana cu un evantai desfacut. Nu se sifoneaza. Superba!!!!

Marime: Talie pe elastic, minim 78 cm, maxim 102 cm, lungime 74 cm, compozitie material matase sintetica)
Conditie: Nou(fara etichete)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...