Faceți căutări pe acest blog

20 februarie 2013

Levi's-Vandut












O fusta superba semnata"Levi's" realizata integral din piele naturala foarte groasa si de buna calitate.Este o fusta chic care se inchide la spate cu fermoar metalic  iar pe dedesupt in dreptul fermoarului avem o protectie realizata din piele cu material textil care sa nu ne deranjeze in timpul purtari, prezinta doua buzunare pe spate functionale si cate doua triple in fata. Prezinta gaici pentru curea. Se aseaza superb pe corp, este foarte calitativa si lucrata cu maiestrie. Captusita in totalitate. Absolut superba!!!!

Marime: Pe eticheta S( Talie fixa maxim 76 cm, lungime 39 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% piele naturala
Brand: Levi's
Conditie: Noua( fara etichete si nepurtata)
Pret: 70 lei/Pret nou 50 lei ( Foarte scumpa la achizitionare, transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Bloch Design-Vandut













O rochita vintage maxi absolut minunata de un alb imaculat semnata"Bloch Design" si fabricata in Danemarca. Atat la guler, umeri cat si la maneste prezinta broderie sparta si elastice foarte fine. Talia integral pe elastic. Se aseaza superb pe corp. O puteti combina in foarte multe variante reusite dar poate fi si o piesa de colectie. Superba!!!

Marime: Pe eticheta 40( bust maxim 100 cm, umeri 49 cm, talie pe elastic lungime maneci 48 cm, lungime 149 cm, compozitie material conform etichetei atasate 67% polyester, 33% bumbac)
Brand: Bloch Design
Conditie: Nou( fara etichete si nepurtata)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plta integrala in cont bancar)

Zara-Vandut






O pereche de pantofi semnai "Zara" confectionati integral din piele naturala interior/exterior cu cusaturi pe margini si catarama reglabila in fata. Accesorii metalice auriu antichizat. Sunt practici, foarte usori si s eadapteaza cu usurinta la orice fel de tinute. Mult mai frumosi in realitate.

Marime: Pe talpa 37( Lungime talpa interiora 24 cm, inaltime toc 2 cm)
Brand:Zara
Condtie: Impecabili(purtati foarte putin)
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Atmosphere-Vandut









Un cardigan minunat de un alb imaculat semnat"Atmosphere" cu manecile lungi. Nu se inchide in fata cu nimic, il puteti purta pe deasupra rochitelor, bluzelor. Pe laterale doua buzunare cu marginile din elastic functionale. Este subtire potrivit pentru primavara/vara. Superb!!!!

Marime: Pe eticheta  10 Uk- 38 romanesc( umeri 42 cm, lungime maneci 60 cm, lungime 62 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100 vascoza)
Brand: Atmosphere
Conditie: Nou( fara etichete si nepurtat)
Pret: 30 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...