Faceți căutări pe acest blog

4 martie 2013

Only-Vandut










O rochita minunat de  frumoasa si de vesela semnata de "Only"  pe fond gri cu imprimeu floral mov si cu flori in diverse culori neon .Este potrivita atat pentru primavara cat si pentru vara, gulerul in V. Foarte finuta, vaporoasa si deosebita. Pentru articole, preturi accesati aici: http://only.com/. Absolut superba!!!!

Marime: Pe eticheta S( Bust maxim 86 cm, umeri 41 cm, lungime maneci 33,5 cm, lungime 108 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% vascoza)

Brand: Only
Conditie: Noua(fara etichete si nepurtata)
Pret: 40 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar) 

Selected Femme-Vandut









O camasuta foarte finuta si eleganta semnata "Selected Femme" Se inchide in fata cu nasturi metalici tip bobita. Gulerul este dublu si la rotund. Feminina, sic o puteti combina in foarte multe variante reusite. Pentru detalii privin acest brand cat si colectii si preturile accesati aici: http://selected.com/femme/shop-women/sl-landing-femme,en_GB,sc.html Superba!!!

Marime: Pe eticheta 36( este un pic mai mare, bust maxim 88 cm, umeri 48 cm, lungime maneci 65,5 cm, lungime 63 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% polyester foarte fin asemantor voalului)
Brand: Selected Femme
Conditie: Noua( fara etichete si nepurtata)
Pret: 35 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...