Faceți căutări pe acest blog

4 august 2012

Divided By H&M-Vandut







O geanta oversize semnata "Divided By H&M"  din piele ecologica de foarte buna calitate,  am achizitionata-o de afara superba de altfel ca si culoare .Foarte mare, incapatoare perfecta pentru vara dar si pentru alte anotimpuri. Este un produs foarte calitativ. Dispune de un singur compartiment mare la interior, plus alte trei mai mici dintre care unul se inchide cu fermoar. Sistemul de inchidere se face cu capsa. Bareta este lunga si reglabila. Se poate purta in doua moduri: pe umar, sau in mana. Manerele pentru mana au culoare gri lacuit. Foarte frumoasa si  utila, merge de minune si pentru plaja dar si pentru shopping este foarte asemanatoare cu cea din prima poza de prezentare doar ca difera culoarea. Superba!!!!


Dimensiuni: Lungime 50 cm x inaltime 37 cm
Brand: H&M
Conditie: Excelenta
Pret:48 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Mauve-Vandut








O poseta oversize absolut superba paietata in intregime. Nu sunt paietele pe care le stim cu toti, mai degraba seamana cu solzi de peste. Este foarte elaganta se inchide cu fermoar pe laterale are capse putand fi marita sau micsorata in functie de dorinte. Poate fi purtata atat ziua cat si seara. Un singur compartiment mare la interior urmat de unul mai mare care se inchide cu capsa si unul cu fermoar plus alte doua mai mici. Poate fi purtata atat pe umar cat si in mana. Absolut superba. O recomand cu mare drag. A costat destul de mult.


Dimensiuni: 56x38 cm
Conditie: Excelenta( cateva purtari ocazional)
Pret nou 55 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Collection-Vandut









O fusta plisata fabricata in Danemarca absolut superba. Foarte bine realizata avand o culoare minunata. Este perfecta pentru vara, se aseaza foarte frumos pe corp, talia pe elastic. Foarte ampla, vaporoasa si usoara. Se preteaza la tinute de zi dar si in multe alte combinatii dorite. Superba!!!!1


Marime: Pe eticheta XL( dar talia pe elastic, minim 68 cm, maxim 100 cm, lungime 50 cm, compozitie material conform etichetei atasate 67% polyester, 33% bumbac)
Conditie: Noua(nepurtata)
Pret: 40 lei/Pret nou 30 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...